logo

Υπηρεσίες

Επισκευές / Συντήρηση

Ο περιοδικός έλεγχος της κατάστασης και το service της Ducati σας είναι ένα ιδιαιτέρως σημαντικό θέμα, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε σημαντικές δαπάνες επισκευής που προκύπτουν από παραμέληση ή ανεπαρκή συντήρησή. Το συνεργείο Φιλιππάκης προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για όλα τα μοντέλα Ducati, ενώ μέσω των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχονται, καλύπτονται όλα τα στάδια, όλα τα μηχανικά μέρη του κινητήρα καθώς και όλα τα ηλεκτρολογικά συστήματα της μοτοσυκλέτας. Τα τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας και άνεσης μιας Ducati απαιτούν και τη χρήση εξειδικευμένων διαγνωστικών μηχανημάτων της Iταλικής εταιρίας. Αυτά κάνουν εύκολο και γρήγορο τον εντοπισμό της βλάβης ώστε ο μηχανικός να μπορεί να επέμβει μόνο στο σημείο που χρειάζεται. Έτσι η μοτοσυκλέτα επιστρέφει στα χέρια σας το συντομότερο δυνατό και δεν επιβαρύνεστε με το έξτρα κόστος για τις εργασίες.

icon
icon

After sales

Η Ducati Φιλιππάκης, βρίσκεται στο πλευρό του ιδιώτη και του επαγγελματία με μοναδικές προσφορές τεχνική κάλυψη και after sales υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που μόνο ένα μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου Ducati μπορεί να εγγυηθεί.

Quick Service

Επειδή ο ελεύθερος χρόνος όλων είναι περιορισμένος, η Ducati Φιλιππάκης αποδεικνύει έμπρακτα ότι σέβεται τον αναβάτη και τον διαθέσιμο χρόνο του με την υπηρεσία Quick Service. Μπορείτε να επισκεφτείτε το συνεργείο στην οδό Ηχούς 30, στο Παλαιό Φάληρο και να πραγματοποιήσετε γρήγορη αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού. Ο Στέλιος Φιλιππάκης και η ομάδα των μηχανικών του φροντίζουν τη μοτοσυκλέτα σας άμεσα και εγγυημένα με στόχο την άρτια λειτουργία της και κατά συνέπεια την ασφάλειά σας.

icon
icon

Φανοποιεία

Το συνεργείο Φιλιππάκης αναλαμβάνει εργασίες φανοποιείας και εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά της μοτοσυκλέτας σας στην πρότερη κατάστασή της, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά έτσι ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές, με γρήγορη εξυπηρέτηση ενώ η επικοινωνία και ολοκλήρωση του φακέλου της ζημιάς γίνεται χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Ελαστικά / Ακτινολόγηση

Επιλέξτε τα καλύτερα ελαστικά για την μοτοσυκλέτα σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς. Το συνεργείο Φιλιππάκης διαθέτει μηχανήματα αντικατάστασης και ζυγοστάθμισης για ελαστικά μοτοσυκλετών καθώς και είδη βουλκανισμού τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα, αναλαμβάνει και την ακτινολόγηση σε ακτινωτές ζάντες κάθε τύπου μοτοσυκλέτας, για καλύτερη λειτουργία του τροχού και ασφαλέστερη οδήγηση.

icon
icon

Custom κατασκευές

Η Ducati Φιλιππάκης έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει, να εξελίξει και να κατασκευάσει μοναδικές δημιουργίες, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών . Εμπειρία και τεχνογνωσία παράγουν ένα άψογο αποτέλεσμα, για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό. Κλείστε το ραντεβού σας και θα έχετε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε για τη δική σας < custom αγαπημένη>.

Ανταλλακτικά / Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά

Όλα τα ανταλλακτικά είτε πρόκειται για καινούργια είτε για μεταχειρισμένα, είναι γνήσια, έχουν τέλεια εφαρμογή και είναι τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την απροβλημάτιστη λειτουργία και την αξιοπιστία του οχήματός σας για πολλά χιλιόμετρα, καθώς συμφωνούν με τις προδιαγραφές λειτουργίας του εργοστασίου. Γίνονται αποστολές σε όλη την Ελλάδα εντός 30 ωρών ενώ ενημερώνεστε άμεσα για τις διαθεσιμότητες.

icon
icon

Αξεσουάρ μοτοσυκλέτας

Η Ducati Φιλιππάκης διαθέτει μεγάλη γκάμα από προϊόντα και αξεσουάρ που θα εκτοξεύσουν την εμφάνιση, τη πρακτικότητα και τις επιδόσεις της αγαπημένης σου μοτοσυκλέτας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σας προτείνουν το προϊόν που ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα σας και θα δώσουν πληροφορίες για τη βέλτιστη λύση.

Αξεσουάρ αναβάτη

Στη Ducati Φιλιππάκης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία γνήσιων αξεσουάρ DUCATI για τον αναβάτη. Επίσης κράνη, μπουφάν, παντελόνια, γάντια και πολλά ακόμα είδη των μεγαλύτερων εταιριών εξοπλισμού αναβάτη είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας προκειμένου να ανανεώσετε τον προστατευτικό εξοπλισμό σας.

icon